Рекламно-виробнича компанія
Наші клієнти
undefined
binotel.png
embawood.png
hgfhdfhfghdfh.png
Sassofono.png
PRONTO.png
KUHN_logo.png
Color_Logo_GT+.png
simvol_logo_v razmere.png
Відгуки
  • Всі стенди, макети, розроблені і виготовлені «Оригінал Солюшенс» для кампанії...
  • Нашу плідну співпрацю з групою компаній «Оригінал», почалося в 2007 році і успішно...
  • Для пред'явлення за місцем вимоги, Я підтверджую, що ми мали справу з рекламною...

ВИБІР ПОДАРУНКІВ

Що вибрати в якості подарунка для важливих людей - одне з головних питань, що задаються перед святами, днями народженнями, ювілеями і іншими знаменними подіями.

Вибір подарунка зазвичай обумовлюється бажанням зробити приємне людині, або залишити про себе яке-небудь нагадування. І те, і інше бажання примушує нас дуже свідомо підходити до вибору подарунків.

Замислимося, що ж нас оточує. Якщо ми знаходимося на вулиці, нас оточує природа, будинки, будови житлові, виробничі, торгові, розважальні, культурні пам'ятники. Знаходячись в приміщенні, ми потрапляємо в оточення предметів обстановки. І усередині приміщень, і зовні міняється освітлення, пори року, погода, температура, форма колір, міняється відсутність або присутність тих або інших людей. І усе це відволікаючі моменти, які забирають частину нашої уваги.

Ми пропонуємо зробити подарунки потрібними, комфортними і такими, що максимально поєднуються з інтер'єром і екстер'єром. Наш дизайнер допоможе Вам підібрати правильне колірне рішення і підібрати форму і розміри подарунка; технологи проконсультує з якого матеріалу можливо утілити в життя Вашу ідею.

Годинник, виконані у фірмовій колірній гаммі, або світильник у формі Вашого логотипу увійдуть до повсякденного життя шанованих вами людей і стануть невід'ємною частиною повсякденного життя.

Спектр пропонованих матеріалів для виконання робіт широкий і різноманітний. Сучасні матеріали, які ми використовуємо в наших роботах дозволяють зробити роботи яскравими, привабливими і стійкими. Свої якості надають нам пластик ПВХ, акрил, композит, МДФ, ДСП, фанера, ДВП, плівка Oracal.

Telegram Viber